18 Temmuz 2013 Perşembe

Yazı yarıladık ama tatil hala uzak bir hayal.. bende geçen yaz tatilde bir pansiyonun girişini kopyaladığım minyatürümü ekleyeyim dedim buraya ilk resim asıl yani pansiyonun gerçek resmi diğerleri ise nacizane benim acemice yaptığım:)) BAKIN BAKALIM ASIL İLE MİNYATÜR ARASINDA ÇOK FARK VAR MI ?




7 yorum:

  1. Özden Beyde okuyunca bir ziyaret edeyim dedim:) Hoşgeldiniz blog dünyasına .

    ellerinize sağlık harika güzellikler bunlar.

    YanıtlaSil
  2. Süper olmuş elinize sağlık, hele en alttaki resmin minyatür mü gerçek mi olduğunu anlamak için bayağı detaylara bakmam gerekti. Taş duvar muhteşem olmuş, hangi malzemelerle yaptınız, anlatmayı sever misiniz bilmiyorum ama biraz anlatırsanız çok memnun olurum. Sevgiler, Ebru

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. selam ebrucugum anlatırım tabi ki en çok istedigimde bu aslında. hayal gücü sonucu ortaya çıkan yöntemleri diger minyatür severlerle paylaşmak. duvar ve zemin için yumurta kartonu kullandım önce fotografı önüme alıp tüm ayrıntıları birebir kopyaladım. önce yumurta kartonundan duvardaki taşların ölçekli olarak aynını kestim duvara yapıştırdıktan sonra çimentoyu sulandırıp dikiş ignesi yardımıyla araları doldurdum:)zemin içinde aralara ormandan aldıgtım yosunları kullandım renklendirmek içinde bildigin suluboya.

      Sil
  3. , Minyatür Lulu Merhaba
    Ben blogunuza bulundu çok mutluyum. Çalışmanız inanılmaz gerçekçi ve güzel yapılır. Pencere mükemmel ve duvar inanılmaz bitirmek.
    Mükemmel iş.
    Büyük bir kucaklama,
    Giac

    YanıtlaSil
  4. hi my miniatures 1/24 scale I think you know that. Thank you in words of praise.

    YanıtlaSil
  5. evet güzel bir çalışmanızı daha görmüş olduk. Detayları birebir benzeterek yapmanız harika. Elinize emeklerinize sağlık..:))

    YanıtlaSil
  6. Süper olmuş gerçekten:) Yumurta kutusunu çok okuyorum ama seninki çok başarılı bir uygulama olmuş, eline sağlık. Bilgi için çok teşekkürler, sabırsızlıkla yeni yazı ve resimleri bekliyorum :) Sevgiler, Ebru

    YanıtlaSil